İstanbul Boğazı Belediyeler Birliği Haberleri

İSTANBUL BOĞAZI BELEDİYELER BİRLİĞİ, BEYOĞLU’NDA TOPLANDI

İstanbul Boğazı Belediyeler Birliği üyeleri, birlik Başkanı Ahmet Misbah Demircan’ın ev sahipliğinde düzenlenen istişare toplantısında bir araya geldi.

02Ekim 2018
Devamı

GENÇ SPORCULAR BOĞAZ KUPASI İÇİN KÜREK ÇEKTİ

Beyoğlu'nda yüzlerce genç sporcunun katılımıyla gerçekleştirilenDragon Boatyarışlarının galipleri Boğaz Kupası için kürek çektiler. Renkli görüntülere sahne olan yarışların sonucunda dereceye giren kulüplere düzenlenen törenle kupa ve madalyaları takdim edildi.

14Mayıs 2018
Devamı

GENÇ SPORCULAR DRAGON BOAT YARIŞLARINDA KIYASIYA YARIŞTI

Yüzlerce genç sporcu, İstanbul Boğazı Belediyeler Birliği tarafından bu yıl 2’ncisi düzenlenen Dragon Boat yarışlarında kıyasıya yarıştı.

13Mayıs 2018
Devamı

SÜTLÜCE’ DE DENİZCİLİK VE KABOTAJ BAYRAMI

Denizcilik ve Kabotaj Bayramı 91’inci yıldönümünde İstanbul Boğazı Belediyeler Birliği tarafından Sütlüce Sahil’de gerçekleştirilen Haliç Dragon Bot yarışları ile kutlandı. Renkli görüntülere sahne olan etkinlikte konuşan Başkan Demircan, “İstanbul’un boğazını, Haliç’ini, Marmara’sını, Karadeniz’ini sevdirmeye yönelik aktivitelere bu sene birlik olarak girmeye karar verdik. Hedefimiz gençliğe su sporlarını ve denizi sevdirmek.” dedi.

02Temmuz 2017
Devamı

KABOTAJ BAYRAMI 91’İNCİ YIL KUTLAMALARI

Denizcilik ve Kabotaj Bayramı’nın 91’inci yıl dönümünde İstanbul Valisi Vasip Şahin ile Beyoğlu Belediyesi ve İstanbul Boğazı Belediyeler Birliği Başkanı Ahmet Misbah Demircan deniz şehitleri anısına Boğaz’ın mavi sularına çelenk bıraktı. Birinci gününde bir birinden güzel gösterilerle renkli görüntülere sahne olan etkinlikler, ikinci gününde Sütlüce Sahil’de 33 takımın katılacağı Dragon Boat yarışları ile devam edecek.

01Temmuz 2017
Devamı