İstanbul Boğazı Belediyeler Birliği Haberleri

DENİZCİLİK VE KABOTAJ BAYRAMI 91.YILDÖNÜMÜ

Türkiye’deki liman kullanımının ve Türk kara sularındaki ticaretin Türk vatandaşları tarafından yapılmasını sağlayan Kabotaj Kanunu’nun yürürlüğe girdiği tarih olan 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı bu sene Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı ve İstanbul Boğazı Belediyeler Birliğitarafından düzenlenecek özel programla kutlanacak.

30Haziran 2017
Devamı

İSTANBUL BOĞAZI BELEDİYELER BİRLİĞİ SARIYER' DE

İstanbul Boğazı Belediyeler Birliği üyeleri, Sarıyer Belediyesi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen 2017 Nisan ayı olağan toplantısında bir araya geldi. Birlik Encümen ve Komisyon üyelerinin yeniden seçildiği toplantıda, İstanbul Boğazı kıyılarında hayata geçirilebilecek yeni projeler ve yeni yılda atılması gereken adımlar masaya yatırıldı.

27Nisan 2017
Devamı

BOĞAZİÇİ ŞEHİR ÇALIŞTAYI 2. KEZ BEYOĞLU' NDA

İstanbul Boğazı Belediyeler Birliğinin düzenlediği 2. Boğaziçi Şehir Çalıştayı’na, Türkiye’nin önde gelen iş, sanat ve akademisyen çevreleri katıldı. Toplantıda, yönetimde yetki ve yerinden yönetim konusunda fikir alışverişinde bulunuldu.

28Kasım 2016
Devamı

DEMOKRASİ ŞEHİTLERİNİ ANDIK

İstanbul Boğazı Belediyeler Birliği’nin demokrasi şehitlerini anmak için Taksim Meydanı’nda düzenlediği programda konuşan Beyoğlu Belediyesi ve İstanbul Boğazı Belediyeler Birliği Başkanı Ahmet Misbah Demircan, “Büyük bir terör olayıyla sarsıldık ve kötü bir fotoğraf çıktı ama yanında çok ciddi ve umut verici bir fotoğraf daha çıktı. O da 79 milyon insan bu memleketin idarecilerinin ve demokrasinin yanında olduğunu, hürriyetlerinden asla taviz vermeyeceğinin de altını çizmiş oldu.”dedi.

26Temmuz 2016
Devamı