İstanbul Boğazı Belediyeler Birliği Haberleri

İSTANBUL’UN MERKEZİNİ OLUŞTURAN YER BOĞAZİÇİ’DİR

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, İstanbul Boğazı Belediyeler Birliği’nin Beykoz’da düzenlediği Mayıs ayı olağan toplantısında üyelerin tamamının oylarıyla yeniden birlik başkanı seçildi. 2019’a kadar Beyoğlu’nun yanı sıra İstanbul Boğazı Belediyeler Birliği başkanlığını da yürütecek olan Demircan, “İstanbul Boğazı Belediyeler Birliğine üye ilçeler İstanbul’u ifade ediyor” dedi.

09Mayıs 2016
Devamı

BOĞAZİÇİ ŞEHİR ÇALIŞTAYI BEYOĞLU'NDA TOPLANDI

Türkiye’nin önde gelen iş, sanat ve akademisyen çevreleriyle bir araya gelerek daha yaşanabilir bir İstanbul için fikir alışverişinde bulunan Belediye Başkanları şehrin gelecek vizyonunun konuştukları toplantıya İstanbul Boğazı Belediyeler Birliği ev sahipliği yaptı.

19Nisan 2016
Devamı

İSTANBUL BOĞAZI BELEDİYELER BİRLİĞİ, BEYOĞLU’NDA TOPLANDI

İstanbul Boğazı Belediyeler Birliği, Aralık ayı olağan meclis toplantısını, birlik Başkanı Ahmet Misbah Demircan’ın ev sahipliğinde Beyoğlu’nda gerçekleştirdi. 

31Aralık 2015
Devamı

BİZİM MEDENİYETİMİZDE SU AZİZDİR

Marmara Belediyeler Birliği tarafından düzenlenen 2. Marmara Denizi Sempozyumu’nda konuşan Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, “Hayatımız kadar değerli ve önemli olan bu konuyu, Marmara Denizi çevresinde, yerel yönetim ve akademi işbirliği ile ele alan bu sempozyum, yaptığımız en değerli işlerden birisidir” dedi.

23Aralık 2015
Devamı

SAHİL GÜVENLİK MARMARA BÖLGE KOMUTANLIĞI ZİYARET EDİLDİ

İstanbul Boğazı Belediyeler Birliği Başkanı Ahmet Misbah Demircan ve Birliğe üye belediye başkanları, Sahil Güvenlik Marmara ve Boğazlar Bölge Komutanı Kıdemli Albay Yavuz Geçim'i ziyaret ederek, Sahil Güvenliğin çalışmaları hakkında bilgi aldılar.

20Aralık 2015
Devamı